Výzva na účasť na testovaní

Táto výzva je adresovaná pre INSPIRE zainteresované komunity pre priestorové informácie a INSPIRE legálne nominované organizácie
Od konca júna 2011, viac ako 180 expertov organizovaných do 19 tématických pracovných skupín, budú mať pripravené návrhy pracovných verzií INSPIRE dátových špecifikácií 25 dátových tém.
Tieto návrhy, spolu s výsledkami konzultácií so zodpovednými organizáciami a výsledkami testovaní, budú tvoriť základ pre prípravu návrhov INSPIRE vykonávacích predpisov.
Testovanie je predpokladané pre dve oblasti:
- uskutočniteľnosť poskytovania údajov v súlade s navrhovanými údajovými špecifikáciami, ktoré budú uverejnené v júni 2011
a
-vhodnosť pre ciele testovania, overenie či INSPIRE kompaktibilné dáta budú vhodné pre relevantné prípady použitia
Testovanie bude prebiehať v rozmedzí štyroch mesiacov v čase od 20. júna do 21. októbra 2011 a budú organizované INSPIRE konsolidačným tímom.
Tematické pracovné skupiny (TWG) a INSPIRE konsolidačný tímu (CT) budú využívať výsledky testov ako podklad pre prípravu verzie 3.0 dátových špecifikácií. Tento proces môže tiež poskytnúť prvý test lôžko pre interakciu medzi zúčastnenými stranami INSPIRE a umožňujú im, aby sa spojili k spolupráci na testovanie a výmenu skúseností.
Skúšanie aktivity budú prebiehať v období 4 mesiacov od 20 júna a 21. októbra 2011.
Odporúčame, aby záujem SDIC / LMO pozorne si prečítajte nasledujúci výzvy na účasť dokumentu pred odpoveďou na túto výzvu.
Späť
V prípade, že niektoré organizácie budú mať záujem zúčastniť sa testovania
Táto výzva je adresovaná pre INSPIRE zainteresované komunity pre priestorové informácie a INSPIRE legálne nominované organizácie Od konca júna 2011, viac ako 180 expertov organizovaných do 19 tématických pracovných skupín, budú mať pripravené návrhy pracovných verzií INSPIRE dátových špecifikácií 25 dátových tém. Tieto návrhy, spolu s výsledkami konzultácií so zodpovednými organizáciami a výsledkami testovaní, budú tvoriť základ pre prípravu návrhov INSPIRE vykonávacích predpisov. Testovanie je predpokladané pre dve oblasti: - uskutočniteľnosť poskytovania údajov v súlade s navrhovanými údajovými špecifikáciami, ktoré budú uverejnené v júni 2011 a - vhodnosť pre ciele testovania, overenie či INSPIRE kompaktibilné dáta budú vhodné pre relevantné prípady použitia Testovanie bude prebiehať v rozmedzí štyroch mesiacov v čase od **20. júna do 21. októbra 2011** a budú organizované INSPIRE konsolidačným tímom. Tematické pracovné skupiny (TWG) a INSPIRE konsolidačný tímu (CT) budú využívať výsledky testov ako podklad pre prípravu verzie 3.0 dátových špecifikácií. Tento proces môže tiež poskytnúť prvý test pre interakciu medzi zúčastnenými stranami v rámci INSPIRE a umožňujú im, aby sa spojili k spolupráci na testovanie a výmenu skúseností. Odporúčame, aby si SDIC / LMO, ktoré majú záujem o účasť na testovacích aktivitách pozorne prečítali nasledovný [dokument](/Upload/Call_4_testing_participation_Annex_II_III_final.pdf) pred odpoveďou na túto výzvu. K výzve je možné sa prihlásiť do **15. mája 2011.**