Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky ponúka užívateľom Informačného systému Registra priestorových informácií (IS RPI) možnosť pripomienkovania funkcionality a obsahu prostredníctvom zdokumentovania problémov a návrhov vylepšení do 30.11. 2016.

V termíne 26-27.10.2016 sa konal v Talianskej Ispre druhý "physical" míting INSPIRE MIG-T v tomto roku. Sumár hlavných záverov a aktivít bol sprístupnený.

Vo väzbe na zosúladenie legislatívy s technickými nástrojmi na jej podporu (register priestorových informácií) a zapracovanie záverov bilaterálneho rokovania s Európskou komisiou, Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky predkladá materiál na Medzirezortné pripomienkové konanie s termínom 03.10.2016.

Na základe pripomienok a podnetov získaných v rámci procesu pripomienkovania Informačného systému Registra priestorových informácií (IS RPI), správca IS RPI (Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky) v spolupráci s dodávateľmi predlžuje termín ukončenia procesu pripomienkovania do 15.12.2016.

Záznam z prvého rokovania KR NIPI v roku 2016, ktoré sa konalo 27.01.2016

Nová podkladová vrstva: Ortofotomapa na národnom geoportáli